20%

Josera Help - Weight & Diabetic 10kg hrana za pse

> JOSERA <
43,12  53,90 
Isporuka 1-2 radna dana na teritoriji cijele Crne Gore
> JOSERA <
Kod proizvoda - SKU 14229

Opis

❤️🐕Nismo samo mi ljudi ti koji sve češće patimo od gojaznosti, koja je nerijetko propraćena dijabetesom – to može pogoditi i naše pse. Možemo pomoći kod prekomjerne tjelesne težine kao i kod dijabetesa: uz Josera Help Weight & Diabetic.


Smanjeni sadržaj kalorija i šećera u potpunoj hrani za životinje pogodan je za smanjenje težine. Recept je takođe bogat vlaknima koja podržavaju normalan nivo šećera u krvi i doprinose osjećaju sitosti. Fitogeni kompleks u ovoj hrani se oslanja na vrijedne sastojke đumbira, koji mogu imati probavni učinak i podržati normalan metabolizam. Tradicionalno se đumbir koristi za liječenje dijabetesa.


S ukusnim receptom temeljenim na potrebama Josera Help Weight & Diabetic, vaš pas konačno može izgubiti težinu na organski prihvatljiv način i postići svoju idealnu težinu. Prehranom se održava mišićna masa, dok sastav sa smanjenim udjelom šećera takođe podržava terapiju dijabetesa.


- Prikladno za dijetu za mršavljenje prema potrebama

- Može poduprijeti terapiju dijabetesa zahvaljujući smanjenom udjelu kalorija i šećera

- Bogat vlaknima: Podržava normalan nivo šećera u krvi i doprinosi osjećaju sitosti uprkos smanjenom unosu kalorija

- Fitogen kompleks: sastojci đumbira imaju probavni učinak.

- Stimulacija metabolizma kroz visok sadržaj proteina

- L-karnitin stimulipe metabolizam masti i podržava održavanje mišića


Sastav: sušeni protein peradi; brašno od graška (prirodni izvor aminokiselina); integralni ječam; celuloza; sušena repina pulpa (prirodni izvor dijetalnih vlakana); hidrolizovani protein peradi; mast peradi; rogač; hidrolizovani kvasac; kvasac; minerali; psyllium ljuske; origano; đumbir; ruzmarin; kopriva; mlijeko čička; brusnica; sušeni protein iz novozelandske zelenousne dagnje (Perna canaliculus)


Analitički sastojci:

protein 29,1 %

sadržaj masti 7,4 %

sirova vlakna 7,0 %

sirovi pepeo 6,6 %

kalcijum 1,35 %

fosfor 0,95 %

magnezijum 0,50 %Veličina pakovanja: 900 g 10 kg

Informacije

SKU
14229
Težina
10.5 kg
Proizvođač